Outdoor aktiviteter

Det finns en mängd olika outdoor- aktiviteter för dig som gillar fart, fläkt och spänning. Gillar du vattensporter kan du till exempel testa på forsränning eller att paddla kajak. Gillar du djur och natur kan du med fördel prova på bergsklättring, eller varför inte göra en utflykt i en spännande miljö på en mountainbike?

Beroende på årstid finns det olika sportsliga aktiviteter att välja emellan. Under sommarhalvåret är det populärt med bland annat forspaddling, mountainbike, dykning och skärmflygning. Under vinterhalvåret är det oftast skidor, snowboard och isklättring som gäller.

Flottränning

Utomhusaktiviteter för företag

Det finns många bra alternativ för företag att skippa de gamla vanliga konferensuppläggen och istället satsa på något nytt och unikt. Ta chansen att pröva på något modernt och spännande, samtidigt som ni ökar sammanhållningen och förbättrar stämningen bland företagets anställda.

Segwaypolo är en aktivitet som har spridit sig och blivit väldigt populär. Reglerna är inte så komplicerade, spelet fungerar i princip likadant som riktig hästpolo. I den här grenen får respektive lag jobba på att samarbeta och även att peppa varandra till framgång.  Kommunikation är nyckelordet när det handlar om Segwaypolo, men det bästa av allt är nog ändå den glada stämningen som sporten uppdagar.

Är du ute efter att anordna en rolig och annorlunda kick-off för ditt företag kan ni göra en utflykt upp till Sälen och testa på något som kallas för Ice Karting. Det är go-cart som är utrustade med rejäla dubbdäck och kan köras på is. En perfekt aktivitet för er som vill skapa en god stämning och dessutom väcka tävlingsgnistan till liv.

Om man önskar lägga sin konferens eller kick-off i utlandet finns det självklart ett flertal alternativ. En aktivitet som är väldigt populär är att testa på att rida islandshäst i närheten av staden Reykjavik på Island. Där erbjuds företag en kombination av de häftiga naturupplevelser som ön har att erbjuda i kombination med huvudstadens storstadspuls.