För många personer är det känslan av trygghet och att man står med båda fötterna stadigt på jorden som får en att känna lugnet i vardagen. Men ibland kan de mer omskakande äventyren vara det som behövs i tryggheten, för att man som person ska kunna utvecklas.

Att ge sig ut för att uppleva nya äventyr kan ge den kick som man känner att man saknat. Äventyren kan vara den extra kryddan i livet. Vad äventyren innebär bestämmer man själv, det behöver inte vara extrema saker som att hoppa bungyjump nedför ett vattenfall i en regnskog. Istället kan ett äventyr vara något som får en att våga en gnutta mer mot vad man vågade igår. Det gör att man känner sig stolt och börjar tro på sin egen kapacitet.

Äventyr till lägre pris

Äventyr behöver inte heller kosta mycket pengar i relation till vad det ger tillbaka.  Hos Kampanjjakt.se finns möjligheten till att använda de kampanjkoder, erbjudanden och rabatter som finns samlade för att på så sätt kunna investera i just de upplevelser och aktiviteter som man själv alltid har velat testa. Det kan handla om att för första gången få köra sin drömbil, som en Lamborghini eller en Ferrari, att få flyga helikopter över Stockholm eller att flyga luftballong.

En person som har en stor vana med det där som kallas äventyr och spännande och annorlunda upplevelser är Inka Trollsås. Inka jobbade under en period i Nepal och vet vilken extra kick som äventyren kan ge. Idag lever hon själv det lugna familjelivet men ägnar sig istället åt att andra ska få chansen att uppleva saker som man annars inte gör i vardagen.